Mari Berkenalan

My photo
Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur, Malaysia
An Arab-Malay from dad and Chinese-Indonesian from mom. Proudly to be born in Malaysia and proudly to have descended from Indonesia. Speak in Malay but write in English fluently. ex-11th Elementary School, Bukittinggi; ex-4th Junior High School, Bukittinggi; ex-1st Madrasah Aliyah, Bukittinggi; ex-South Lake City High School, Kuala Lumpur; ex-Negeri Sembilan Matriculation College; Civil and Structural Engineering, National University of Malaysia student and University of Indonesia student. Golf, Futsal, Badminton, Chess, Handball. Manchester United FC, Negeri Sembilan FA, Semen Padang FC, Germany football national team, Malaysia national football team. Facebooking, Twitting, Blogging, Karaoke.

Rakan-Rakan Pengikutku

Award Di Akhir Tahun

11:12 PM / Ilham terbitan: 'Ariff Ansaruddin /

Assalamualaikum dan selamat akhir tahun, Betul kan, esok kita akan menyambut Tahun Baru Hijriah, so saya katakan hari ini adalah akhir tahun. Sebenarnya, post kali ini sempena satu award yang saya dapat semalam (mungkin), daripada Wanie. Persoalannya, saya pun tak pasti, Wanie yang mana satu dia ni? Maklumlah, ramai sangat kenalan yang bernama Wanie, huhu. Bukan lupa kawan, tapi ramai kawan.


So, inilah awardnya...

Hehe, saya pun perasan time saya ke blog saya ini, ada satu mesej di chatbox daripada Wanie. Saya pun check, then terus update blog ini. Sekali, macam award sebelum ini yang saya dapat, kena jawab soalan juga, huhuhttp://www.emocutez.com

a.Berikan satu nickname untuk saya [ pemberi award ] .
hurm, Wanie la, takkan ibu pula kan

b.Berikan ucapan kpd pemberi award .
terima kasih, xie xia, nandri, thank you, arigatou gozaimasu, salamat, kap kun, and so on kepada si pemberi award

c.Listkan 6 artis/band/group yang korang minat .
  • Michael Buble
  • Westlife
  • Backstreet Boys
  • Enrique Iglesias
  • Ruffedge
  • JPP Boyz (yang ni special case)
d.Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun .
Fuhh, Settle sudah, hehe. Okay, that's all. Kini saya nak habaq mereka dahulu, okayhttp://www.emocutez.com. Wassalam.

Labels: ,

2 komen:

Comment by Roro♥ on December 6, 2010 at 8:56 PM

hehe thx arif ! ;)

Comment by seiichirosano on December 6, 2010 at 10:15 PM

sama-sama :)

Post a Comment