Mari Berkenalan

My photo
Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur, Malaysia
An Arab-Malay from dad and Chinese-Indonesian from mom. Proudly to be born in Malaysia and proudly to have descended from Indonesia. Speak in Malay but write in English fluently. ex-11th Elementary School, Bukittinggi; ex-4th Junior High School, Bukittinggi; ex-1st Madrasah Aliyah, Bukittinggi; ex-South Lake City High School, Kuala Lumpur; ex-Negeri Sembilan Matriculation College; Civil and Structural Engineering, National University of Malaysia student and University of Indonesia student. Golf, Futsal, Badminton, Chess, Handball. Manchester United FC, Negeri Sembilan FA, Semen Padang FC, Germany football national team, Malaysia national football team. Facebooking, Twitting, Blogging, Karaoke.

Rakan-Rakan Pengikutku

Jom Kita Release Tension

1:31 AM / Ilham terbitan: 'Ariff Ansaruddin /

Hello, Assalamualaikum, dah lama tak jenguk blogspot saya sendiri (aku rasa dah selalu sangat guna ayat ni). Maklumlah, sibuk dengan mid sem test yang berlangsung dari 13 sampai 15 Julai ini. Memang susah juga masa-masa ujian ini, saya pun dah kena tempias kekejaman UPS ini melalui pre-test, semua dapat below 50, except math. Kalau math dah below 50, baik berjaga-jaga la wahai encik Ariff, hahaha.
Apa-apapun, saya memang busy, nak fikir persediaan untuk pindah blok, lepas tu nak balik rumah, lepas tu nak UPS, lepas tu nak cuti, lepas tu nak rehat, banyak la, so saya nak fokus dahulu satu-persatu. Ok? Harap maklum la kepada semua followers. Assalamualaikum, see ya!!!

Labels: ,